CROWDFUNDING

Benvinguts a l’emocionant món de la Formula Student! Si ets un apassionat/da del Motorsport segur que coneixes aquesta competició mundial. Però, que passa si no tens els recursos financers per a desplaçar-te a cada competició? Aqui es on entra en joc el Crowdfunding.

Amb l’ajuda del Crowdfunding podem fer que els nostres somnis de competir en prestigiosos circuits es facin realitat Nosaltres, com a equip, estem buscant supart financer per a poder desplaçar-nos a les diferents competicions d’aquest any És per això que cada pack te nom d’un desplaçament des de Manresa fins un dels circuits, A més, per a poder proporcionar més packs, hem afegit un intermedi, des de Manresa fins a Paris, per a que sigui mes fácil per a qualsevol persona que vulgui ajudar. També sera possible realitzar una donació aportant una quantitat que no estiqui mencionada en cap altre dels packs.

Tots els diners recaptats es destinarà a pagar gasolina, menjar i estada en cadascuna de les competicions.

En unir-te al nostre equip a través del Crowdfunding no només estarás ajudant-nos a aconseguir les nostres metes, sinó que també podrás ser part de l’emoció i la passio de la Formula Student.

Manresa - Montmeló

25€

El pack inclou:

  • Samarreta oficial de l’equip

Manresa - París

70€

El pack inclou:

  • Invitació a la presentació del monoplaça
  • Tot l’inclòs al pack Manresa – Montmeló

Manresa - Hockenheim

150€

El pack inclou:

  • Experiència Dynamics a la Pirelli de Manresa
  • Tot l’inclòs al pack Manresa –  París

Manresa - Assen

300€

El pack inclou:

  • El teu nom al cotxe!
  • Tot l’inclòs al pack Manresa – Hockenheim

Ajudan’s a arribar al nostre objectiu!

Per a continuar, emplena el següent formulari. Una vegada enviada la teva informació, rebràs un correu amb les dades de l’equip per a poder realitzar la donació. Després d’aquest pagament, en un termini de 48 hores laborables rebràs un segon correu confirmant la donació.